Sponsors

Sponsor informatie

Wij geloven in het stimuleren van een gezonde levensstijl en het bereiken van sportieve doelen. Onze sportschool is meer dan alleen een plek om te trainen; het is een gemeenschap die zich inzet voor welzijn en prestatie.

Als degelijke kickboksschool in de regio hebben we bewezen resultaten behaald en een sterke band opgebouwd met onze leden. Nu nodigen we gepassioneerde bedrijven en organisaties uit om met ons samen te werken en deel uit te maken van ons succesverhaal.

Wanneer u een sponsor wordt van Mejirogym Heerhugowaard BV, krijgt u de kans om uw merk te verbinden met een enthousiaste en actieve doelgroep.

 

Voor meer sponsor informatie kunt u ons mailen via info@mejirogym-heerhugowaard.nl

BAVU Betonwerken

BAVU Betonwerken BV is gespecialiseerd in betonbouw in brede betekenis: funderingen, kelders, opslagputten, en ook oersterk straatmeubilair. De basis van BAVU Betonwerken BV, dat zijn Mark Bakker (MABA Bouw) en Rick van Uden (VURI Betonwerken). Vakmannen van de praktijk.

Dijkman Carbaat Bouw BV

Wij zijn vooral gespecialiseerd in het renoveren, onderhoud en inrichting van bedrijfsmatig onroerend goed zoals kantoren, bedrijfsgebouwen en scholen, maar ook voor de nieuwbouw of verbouwing van uw woning zijn wij een uitstekende partner.