about us

Ruud Alwart

Maak kennis met onze Ruud Alwart, een ware meester in deze vechtsport en een inspirerende coach die je begeleidt op je reis naar zelfontwikkeling en persoonlijke groei. Met een unieke combinatie van zelfbeheersing, creativiteit, respect en professionaliteit, doceert onze trainer het kickboksen.

Met een diepe passie voor kickboksen en een ongeëvenaard enthousiasme deelt onze trainer zijn kennis en vaardigheden met ongeëvenaarde aandacht voor detail. Hij gelooft dat elke persoon uniek is en past zijn trainingen aan om het beste uit iedereen te halen. Of je nu een beginner bent die net begint of een gevorderde vechter die zijn techniek wil verfijnen, onze trainer staat altijd klaar om je te begeleiden en te motiveren.

 

Wat onze kickbokstrainer onderscheidt, is zijn authentieke benadering. Hij belichaamt de waarden van respect, gezondheid en plezier in elke sessie. Hij creëert een veilige omgeving waarin iedereen kan groeien en zichzelf kan uitdagen, terwijl hij tegelijkertijd de nadruk legt op de eenvoud van de bewegingen en de technieken. Zijn lessen zijn doordrenkt van energie en positiviteit, waardoor je het beste uit jezelf haalt terwijl je geniet van elke seconde van de training.

Bij onze kickbokstrainer gaat het niet alleen om het aanleren van vechttechnieken, maar ook om het bevorderen van zelfvertrouwen, discipline en doorzettingsvermogen. Hij gelooft in de kracht van de geest en moedigt zijn leerlingen aan om grenzen te verleggen en obstakels te overwinnen. Hij is er trots op dat hij niet alleen vechters traint, maar ook mensen helpt groeien in hun persoonlijke leven.

Of je nu je conditie wilt verbeteren, je zelfverdedigingsvaardigheden wilt vergroten of gewoon een nieuwe uitdagende en vermakelijke trainingservaring wilt, onze kickbokstrainer staat voor je klaar. Hij verwelkomt iedereen in zijn lessen, van beginners tot gevorderde vechters, en moedigt een gemeenschap van gelijkgestemde individuen aan die elkaar ondersteunen en inspireren.

Samen zullen we je kickboksvaardigheden naar nieuwe hoogten tillen terwijl we een sterke, zelfverzekerde en gezonde versie van jezelf creëren.