Kickboksen is een mannenwereld?!

Absoluut niet! Steeds meer jonge dames en vrouwen weten kickboksschool mejiro gym Heerhugowaard te vinden en gaan elke week los op de bokszak!

Waarom jij die heerlijk vertrouwde comfortzone van de bank zou moeten verruilen voor bloed, zweet en tranen tijdens een van de alleen voor dames kickbokslessen ‘Ladies Only’ bij Mejiro Gym Heerhugowaard?

 

Kickboksen geeft je lichamelijke en mentale gezondheid een enorme boost!

De combinatie van kracht en cardio zorgt ervoor dat je fysiek fitter wordt, en daarnaast verbrand je een enorme hoeveelheid calorieën.

Kickboksen draagt daarnaast bij aan een goede core-stability, oftewel kom maar door met die killer-abs!

Vanwege de explosiviteit van de trainingen train je ook je hart en vaatstelsel, gaat er meer zuurstof naar de hersenen en ervaar je meer concentratievermogen (focus).

 

Ondanks dat we het liever ontkennen, is het een feit dat vrouwen meer stress zeggen te ervaren dan mannen.

Endorfines kunnen positief bijdragen aan het ontstaan van een opgewekt energetisch en actiever gevoel van lichaam en geest en laten dat nu precies de chemische stofjes zijn die vrijkomen tijdens de kickboks en bokszak trainingen!

 

Kickboksen is dus een echte stress reliever!

Door het aanleren van nieuwe technieken en het verkennen van je lichamelijke grenzen kom je meer in contact te staan met je eigen lichaam.

Door te ervaren wat je fysiek en mentaal kan zal je je zelfverzekerder gaan voelen over je eigen kracht en met meer zelfvertrouwen en een rechtere rug de soms dreigende wereld in stappen!

 

Reach for the stars and beyond!

Discipline is het sleutelwoord bij het kickboksen, je zal moe worden en je eigen grenzen ontdekken en daar overheen gaan en jouw eigen grenzen blijven verleggen!

Met welk doel je ook voor de bokszak staat, de energie die je krijgt na een les is een gezonde verslaving en motiveert jou om elke week weer een uurtje vrij te maken om lekker los te gaan op de bokszak!