KICKBOKSGALA THE SMASH

 

Mejiro Gym Heerhugowaard is gespecialiseerd in de Oosterse vechtsporten Muay Thai en kickboksen. De lessen zijn voor een ieder toegankelijk.

We zijn een sportschool waar een goede sportieve sfeer heerst met veel onderling respect voor elkaar.

Op het jaarlijkse vechtsport evenement, The Smash vinden we dat ook belangrijk en we zien bij voorgaande edities het onderling respect zeker terugkomen in de boksring.

1 x per jaar wordt sporthal de Waardergolf omgetoverd tot een arena waar de gladiatoren het tegen elkaar opnemen.

Op 17 november 2019 zal THE SMASH opnieuw plaatsvinden in sporthal de #Waardergolf in #Heerhugowaard.

De sfeer op het evenement is goed. Het publiek leeft bij het aanmoedigen op sportieve wijze mee met de vechters in de ring.

Naast 25 partijen staan dit jaar 2 spectaculaire A klasse veteranen partijen op het programma. Ook staat er een pittige dames B partij op het menu.

Kickboksers uit de regio en uiteraard vechters uit andere steden gaan we hier zien. Evenals een aantal van onze eigen vechters. De namen worden binnenkort bekend gemaakt. Kom onze vechters dus aanmoedigen op 17 november 2019 en schreeuw ze naar de overwinning! 🏆

Nogmaals dank aan de sponsors want
uw sponsoring maakt niet alleen een uniek evenement mogelijk in Heerhugowaard, maar zet ook Heerhugowaard op de sportieve kaart!

 

Informatie m.b.t. tickets voor kickboksgala THE SMASH op 17 november 2019 vind je hier:

https://www.facebook.com/events/2326061214145475/?ti=icl

 

 Tickets:

KAARTVERKOOP THE SMASH

 

Ruud Alwart
Promotor van The Smash
0681789798

 

 

https://www.joyafightgear.nl/

We always sponsor champions, upcoming fighters or events. We want to make sure that the fighters are actually using our equipment in order to let them feel the quality and the durability.

 

 

Bouw- en klusbedrijf Bouwcombi

U heeft een verbouwing op de planning staan. Daar moet nog een geschikt bouw- en klusbedrijf bij gezocht worden. Aannemings- en bouwbedrijf B&G Bouwcombi uit Tuitjenhorn gaat graag aan de slag met al uw bouw- en verbouwklussen. Van het plaatsen van een dakkapel tot de complete renovatie van uw woning.
Bouwt en verbouwd van Den helder tot Haarlem

Van ieder bouwbedrijf mag u verwachten dat er goed werk wordt afgeleverd. Bij ons is dit dan ook niet anders. Goed? Dat is niet goed genoeg. Wij nemen alleen genoegen met het allerbeste. Wat nog meer anders is bij B&G Bouwcombi, is dat wij gedurende het hele proces met u meedenken en oplossingen aandragen. Zo adviseren we u onder meer graag over praktische zaken, de uitstraling van uw woning of bedrijfspand, het kostenplaatje en de haalbaarheid van uw wensen.
Met beide goed voor ruim 35 jaar ervaring in de bouwwereld kunnen wij uw hele project van tekening tot oplevering begeleiden. Onze vakmensen zijn in te huren voor een grote diversiteit aan (ver)bouwwerkzaamheden in en rondom uw huis of bedrijfspand.

http://bgbouwcombi.nl/

 

 

Green-R

Eco klimaatbeheersing in uw winkel, kantoor, sportschool, of.. wij denken graag met u mee!

Green-R Klimaatbeheersing is een onderneming met visie op de toekomst bij het toepassen van klimaatbeheersing.

Green-R Klimaatbeheersing heeft aan de wieg gestaan bij het toepassen van veel Luchtbehandelingssystemen zoals: airconditioning gecombineerd met een luchtwarmtepomp, heat recovery ventilatie en vele andere toepassingen. Met al deze mogelijkheden kunnen we een grote diversiteit aan oplossingen bieden. Veel tandarts praktijken, projectontwikkelaars, aannemers, winkeliers, horeca, sportscholen, kapsalons, serverruimtes, kantoren, maar ook veel midden en klein bedrijven hebben al gebruik gemaakt van onze airconditioning- warmtepomp en klimaatbeheersing systemen. Mede door de compacte afmeting en de geruisloze werking voldoen alle systemen aan de hoge eisen van dit moment.

Tijdens een adviesgesprek kunnen wij uw wensen en behoeften vertalen in een advies op maat. Dit zorgt ervoor dat u niet voor verrassingen komt te staan.

https://green-r.nl/

 

 

J.I.D. Afbouw & Onderhoud

Heeft u dat ook wel eens? Van die klussen in of om het huis, die maar blijven liggen? Een deur die al tijden klemt, dat schilderwerk binnen of buiten wat al geruime tijd op een kwast wacht, jaloezieën die nog moeten worden opgehangen? Of die laminaat vloer die u nu wel eens gelegd wil zien?
Allemaal voorbeelden van klussen waarvoor u bij ons aan het juiste adres bent.

Maar ook voor grotere (ver)bouwprojecten, waarbij u de hulp en expertise van een vakman nodig heeft, staan wij voor u klaar. Wij zijn naast bovengenoemde kleinere klussen n.l. ook gespecialiseerd in meeromvattende werkzaamheden zoals complete verbouwingen van bijv. badkamers, het realiseren van aanbouwen aan woningen, het plaatsen van keukens en het installeren van dakkapellen. Voor deze grotere (ver)bouwprojecten werken wij samen met bouwpartners uit de regio die dezelfde filosofie aanhangen als wij; het leveren van kwaliteit voor een scherpe prijs.

https://www.jidafbouw.nl/

 

 

Onze Keurslagerij

Vanaf 1 oktober heeft John Kater de Keurslagerij van Jack de Ruijter overgenomen. Onze Keurslagerij is onze trots. Iedere dag doen wij ons uiterste best om de beste ambachtelijke producten te bereiden. Of het nu gaat om een puur stukje vlees, de fijnste vleeswaren, de lekkerste specialiteiten of de heerlijkste maaltijden. Wij gebruiken altijd de verste ingrediÎnten voor het eindresultaat van de beste kwaliteit. Onze passie voor het slagersvak zie en proef je zonder meer in onze producten.

Bij ons kun je altijd terecht voor iets meer, dus kom gerust langs in de winkel. Iedere dag staat ons deskundige team klaar om je te helpen en van persoonlijk advies te voorzien.

https://johnkater.keurslager.nl

Samen naar de beste oplossing

Elke opdrachtgever heeft andere wensen; van het eenvoudige aanbrengen van een privacy-folie in een vergaderruimte, tot het bewaken van de huisstijl bij alle sign-uitingen of het volledig inrichten van een ontmoetingsruimte.

CRS-Sign kiest in overleg met u de wijze waarop u de samenwerking wil invullen en past haar dienstenpakket daarop aan.

http://www.crssign.nl/

 

 

Wij ontwerpen en produceren alle vormen van binnen- buiten en voertuigreclame. Met reclame creëert u meer zichtbaarheid voor uw bedrijf of organisatie. Mettes Media helpt u graag aan een sterke uitstraling wat precies bij uw bedrijf past. Wij begeleiden en adviseren u graag bij het maken van keuzes in het ontwerp en materialen.

Reclame moet aansluiten bij uw (nieuwe) huisstijl en de visie van het bedrijf, wij gaan daarom graag met u in gesprek. Wij leven ons in in de visie van uw bedrijf en vertalen dit naar een ontwerp die gebruikt kan worden op diverse reclame uitingen.

Wij houden ons vooral bezig met:

Buitenreclame, gevelreclame, lichtreclame, spandoeken en frames, terras en tuin, stoepborden
Bouw en vastgoed
Voertuigen beletteren en wrappen
Vlaggen (divers.)
Binnenreclame, wandreclame, panelen
Horeca
Beursen, evenementen en presentaties
Stickers, producten, ramen, vloeren
Relatiegeschenken, fotoproducten

http://www.mettesmedia.com/

 


De muziek tijdens de Smash wordt verzorgd door Mr DNA, all-round DJ voor al uw feesten en evenementen. 🎧
06-40495066 en aldwinvdmeel@gmail.com

 

 

Hét verhuur adres dat alles heeft voor uw feest!

HuurDeTenT.nl is een verhuur bedrijf in Alkmaar dat Partytenten in diverse maten verhuurt vanaf € 20,- 3×3 BBQ Tent t/m 6×12 meter PartyTenten. Deze PartyTenten kunnen gekoppeld/geschakeld worden zodat er voor ieder feest een passende oplossing is. Naast PartyTenten HuurDeTenT verhuur Partytenten & Springkussens en veel meer…goedkoopste in regio!kunnen er diverse feest accessoires gehuurd worden, u kunt hierbij denken aan statafels, stapelstoelen, klapstoelen, feestverlichting, bierbanken en biertaps. Maar ook is er glaswerk, servies, tafellinnen, geluid en ander horeca apparatuur.

Voor het sport evenement The Smash op 17 november in sporthal de Waardergolf, Heerhugowaard hebben we de aankleding verzorgd.

Ons streven is om u een totaal aanbod te geven zodat u bij één leverancier alles kan regel voor uw feest. De PartyTenten die wij verhuren kunnen het gehele jaar toegepast worden. Ons bedrijf is gevestigd in Heerhugowaard, ongeveer 5 km buiten Alkmaar.

Wij leveren de PartyTenten met accessoires van Amsterdam tot Den Helder. Bijna alle tenten worden samen met de huurder opgebouwd en afgebroken, zo is de prijs en kwaliteit goed op elkaar afgestemd.

http://www.huurdetent.nl

 

 

Werkpart Contracting B.V.
Uw partner in werk

Werkpart Contracting B.V. bestaat bijna 10 jaar. Opgericht in 2010 en is sinds 1 januari van dit jaar actief onder de naam Werkpart Contracting B.V. Uw Partner in werk, dit is onze slogan. Enerzijds zijn wij partner van u als werkzoekende. Anderzijds partner van u als werkgever, op zoek naar personeel.

Graag bieden wij bedrijven en organisaties de vrijheid om (tijdelijk) personeel in te huren. Wij ontzorgen door middel van op te treden als juridisch werkgever en alle contractadministratie en facturatie uit handen te nemen. Dit kan op basis van uitzenden, detacheren, pay roll. Tevens hebben wij een aantal ZZPíers met diverse specialismes in ons bestand. Ook voor een freelance professional bent u bij ons aan het juiste adres.

Wij leveren personeel aan bedrijven in diverse sectoren, maar wij zijn gespecialiseerd in de branches grond- weg en waterbouw, dakwerk, metaal en productie.

https://www.werkpart.nl/

 

Punt & Van Hapert Advocaten is een kantoor dat er bewust voor kiest te doen waar het goed in is: het voeren van juridische procedures. De tijd dat juridische geschillen met een simpele handdruk konden worden beëindigd, ligt achter ons. Maatschappelijke verharding, juridische ‘veramerikanisering’ en toenemende regelgeving maken een procesadvocaat die gepokt en gemazeld is in de rechtszaal onontbeerlijk.

https://www.pvhadvocaten.nl