Mejiro Gym Netwerk

Mejiro Gym Heerhugowaard heeft toegang tot het wereldwijde Mejiro netwerk van promotors en vechters. Hieronder vallen uitnodigingen om deel te nemen aan evenementen die Mejiro Gym organiseert en een wereldwijde uitwisseling van vechters voor evenementen en vechtsportgala’s.

 

mejiro gym worldwide

Klik op het “worldwide” logo voor meer informatie over evenementen en vechtsportgala’s van Mejiro Gym!

Seminars en trainingsessies Mejiro Gym

Om van elkaar te leren en nog beter te worden organiseert Mejiro Gym meerdere malen per jaar voor alle leerlingen, gecombineerde seminars/trainingssessies met alle andere aangesloten Mejiro kickboksscholen. Deze sessies zijn gratis voor alle leden!

Trainingsdag Mejiro Gym trainers

Elk kwartaal wordt er voor de trainers een sessie verzorgd door sensei André Mannaart, die door velen uit de kickbokswereld wordt gezien als een van de beste kickbokstrainers in de wereld en die vele kampioenen heeft getraind en opgeleid, waaronder Rob Kaman, Peter Aerts, Remy Bonjasky, Andy Souwer etc.

Mejiro Gym Heerhugowaard Kickboksschool eigenaar en trainer

mejiro gym heerhugowaard ruud alwartVanaf 2001 geeft Ruud Alwart actief les en heeft naast zijn praktijkervaring ook de SKMO certificering als Jeugd kickbokstrainer, Leraar A en Leraar B, gebaseerd op de Kwalificatie Structuur Sport (KSS) van het NOC*NSF. Deze ervaring combinatie stelt hem in staat op verantwoorde, leuke en effectieve wijze les te geven in deze tak van vechtsport.