Jeugd kickboksen doe je bij Mejiro Gym heerhugowaard!

De jeugd kickbokslessen zijn bij Mejiro Gym Heerhugowaard gericht op de jeugd van 8 tot en met 15 jaar, verdeeld in twee categorieën: 8 tot en met 11 jaar en 12 tot en met 15 jaar. Uiteraard krijgt elk jeugdlid de aandacht die hij of zij nodig heeft en verdient! Tijdens een les werk jij onder andere  aan jouw conditie, coördinatie, stabiliteit, maar ook wordt gelet op het correct uitvoeren van de juiste kickboks techniek.

Je traint met elkaar, niet tegen elkaar. Onze doelstelling is er op gericht uw kind mentaal en fysiek sterker te maken, bovendien staat plezier centraal in de jeugd kickbokslessen!

Over het algemeen wordt ouders geadviseerd een sportschool te kiezen waarbij de trainers opgeleid en gecertificeerd zijn. Ook in de jeugdgroepen wordt er met gecertificeerde trainers gewerkt die ondermeer aandacht geven aan:

– het omgaan met de regels
– het ontwikkeling van het zelfvertrouwen
– het ontwikkelen van verdraagzaamheid
– om te gaan met het winnen en verliezen
– het beter reguleren van de agressie en of woede
– het aanpassen van onwenselijk gedrag

SKMO keurmerkschild

Let op!

Informatie m.b.t. leeftijdscategorie 8 tot en met 11 jaar.

Les Aanvang: elke dinsdag, Tijd: 17:30 – 18:30, Plaats: Rembrandtstraat 44, CONTRIBUTIE: vanaf €17 p/m.

Laat ons bij voorkeur via het contactformulier weten indien uw kind graag wil jeugd kickboksen. De juiste kickboks techniek wordt ondermeer spelenderwijs bijgebracht.

Deze jeugd kickboksles bestaat echter niet alleen uit spelen en valt niet onder bezigheidstherapie, want er wordt dusdanig getraind dat de deelnemertjes de originele Mejiro stijl zich eigen kunnen maken.

Er is dus tijd voor plezier maar er wordt hard gewerkt aan conditie, motoriek, gefocust blijven, fysieke prikkels, grensverleggend, volhouden, individueel maar ook samenwerkend, doorzettingsvermogen, aanvallend, verdedigend en omschakelen (counteren!).

Dit zijn de kwalificerende kenmerken die van toepassing zijn op de kickbokstrainingen bij Mejiro Gym Heerhugowaard!

Voor vragen en/of opmerkingen kunt u ten allen tijde contact met ons opnemen. Uiteraard ook voor een gratis vrijblijvende kickboks proefles!